Peachtree Audio

Peachtree Audio 2.0 integrerte stereoforsterkere er løsningen hvis du ønsker å løfte lytteopplevelsen fra din digitale eller analoge musikksamling, PC/MAC, CD-spiller, streamingløsning eller analoge platespiller til et virkelig high-end nivå. Peachtree Audio 2.0-serien er utviklet i 2016 med helt ny forsterkerteknologi og tilfredsstiller alle kvalitetskrav digitale enheter fortjener og i tillegg håndterer Peachtree Audio platespillere og/eller andre analoge enheter.

Peachtree Audio 2.0 integrerte forsterkere er enkle og elegante hovedenheter for formidling av musikk på den måten vi lytter til musikk på i dag. Få nymotens enheter er i dag analoge, men Peachtree Audio stereforsterkere støtter også disse. Modellene (fom. 2.0-serien) er utviklet for å optimalisere lydkvaliteten fra alle digitale kilder, så som CD-spillere, mp3 spillere, smart-telefoner, nettbrett, Apple TV, Sonos, Logitech-enheter og andre musikk-servere til full 24/192 oppskalering fra datamaskiner, eller uansett hvilke kilder du velger. Strømsterke og lydløse klasse-D sluttrinn sørger dessuten for nok kraft til at lytteopplevelsen også er utmerket ved lytting på svært lavt-, lavt-, middels-, høyt- og ekstremt høyt volum.

Produktene leveres med kabinetter i en blanding av treverk og MDF, med finish i 7-lags sort pianolakk eller 13-lags ebony/mahogny. Smakfullt, retro, tidløs og stilig! THS55 Music & Accessories as er svært stolte over å represendtere Peachtree Audio i Norge!

For deg som vil ha en superenkel og fleksibel musikkavspiller og som ønsker et minimum av komponenter i ditt musikksystem, anbefaler vi på det sterkeste en investering i Peachtree Audio deepblue2. Et colombiegg av et lite, plasseringsvennlig stereoanlegg som oser av spilleglede og kvalitet, både konstuksjons-, design- og spesielt lydmessig.

Alle Peachtree Audio-enheter leveres med fjernkontroll.